Ledersparring

Hvordan udvikler du dig som leder?
Hvad gør du for at vokse i dit lederskab?
Hvor er der plads til de svære spørgsmål?

De fleste ledere kender følelsen: At der kan være ensomt på toppen. Hvem deler man de svære spørgsmål med? Hvor udvikler man sig som menneske? Hvor kan man stille de spørgsmål og sige de ting, der ikke skal deles med medarbejdere eller bestyrelse?

Erhvervspsykologisk ledersparring er at skabe et rum, hvor det personlige lederskab er på dagsordnen.

Det kan dreje sig om konkret rådgivning i forhold til aktuelle problemstillinger: – Hvordan motiverer jeg mine medarbejdere? Hvordan skaber jeg struktur og overblik i min hverdag? Hvordan afholder jeg en vanskelig samtale?

Det kan også dreje sig om de eksistentielle overvejelser i lederskabet: – Er jeg god nok som leder? Har jeg valgt den rigtige retning og den rigtige strategi? Hvor længe skal jeg blive i organisationen?

Erhvervspsykologisk ledersparring handler om at vokse som menneske og som leder. Alle samtaler er fortrolige, og længden kan variere fra en enkelt samtale og til længerevarende forløb.

 

Ønsker du ledersparring eller vil du vide mere, så kontakt
Mads Lindholm, erhvervspsykolog, ph.d.,
telf. 40 44 48 44, mads@wice.dk.

 

Faglig og personlig udvikling
Erhvervspsykologisk ledersparring er en mulighed for at udvikle dig som menneske og som leder. Vi indleder med at identificere de temaer, du ønsker at arbejde med, og skaber sammen et forløb om de temaer, du vælger.

Forløb og varighed
Erhvervspsykologisk ledersparring planlægges individuelt og består typisk af månedlige samtaler af 1½ times varighed. Sparringen kan strække sig fra en enkelt samtale og til forløb over længere tid.