Ydelser

WICE tilbyder konsulentydelser, kurser og psykologsamtaler.

Læs mere om:

Udvikling og bevægelse
Bag alle vore ydelser ligger der ét mål: At skabe udvikling og bevægelse.

Uanset om du møder os, fordi du ønsker stressrådgivning eller om du samarbejder med os i et længerevarende konsulentforløb, så er det vores mål, at du i mødet med WICE oplever udvikling og bevægelse i retning af de mål, du har sat dig.

Vi er optaget af at skabe forløb og processer, hvor vi forener vores faglighed med din virkelighed. Du er ekspert i din verden. Vi kender ikke svarene. Men vi kan hjælpe med at stille de rigtige spørgsmål og iværksætte de rigtige processer.

Derfor starter ethvert samarbejde med WICE med en dialog om ønsker, behov og mål. Vi bygger vores arbejde på en høj faglighed og integritet, og vi siger hellere nej til en opgave end at påtage os mere, end vi kan love.

Etiske principper
Vores faglighed er forankret i psykologien, og vi følger Etiske principper for nordiske psykologer, som handler om respekt, kompetence, ansvar og integritet:

  • Respekt: Du vil blive mødt med respekt for dit privatliv, din ret til selvbestemmelse og indflydelse på forløbet og din ret til fuldstændig fortrolighed.
  • Kompetence: Vi baserer vores arbejde på et højt fagligt niveau. Det betyder også, at vi siger nej, hvis vi møder opgaver, der ikke ligger inden for vores kompetenceområde.
  • Ansvar: Vi har et ansvar for at anvende de korrekte metoder og tilgange og et ansvar over for dig som klient, der bl.a. handler om kontinuitet i forløbet og en løbende sikring af, at du føler, at forløbet når dine mål og ønsker.
  • Integritet: Saglighed og faglighed er essentielt og du vil opleve åbenhed i forhold til økonomi og anvendte metoder. Relationen mellem dig og psykologen professionel.

Du er altid velkommen til at spørge nærmere til metoder og etiske principper.